11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri Kozdere Mahallesinde fidan diktiler.

Okulumuzda bugün açılışını yaptığımız Tübitak 4006 Bilim Fuarına katılarak bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Rahmi KÖSE, Garnizon Komutan V. Sayın Lütfi KOCAMANOĞLU, Belediye Başkanımız Sayın Davut AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa AYAZ, Ak parti İlçe Başkanı sayın Fikret HATİPOĞLU, Başkan vekili sayın Nuri MACUN ,Şube Müdürlerimiz Sayın Emrullah GÜL, Sayın İrfan KARAKUŞ ve Sayın Selami ÇİÇEK beylere daire amirlerimize ,okul müdürlerimize, il temsilcimize Toki Orhangazi Ortaokulu ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz. Açılan Tübitak 4006 Bilim Fuarının hazırlanmasında Emeği geçen başta müdür yardımcılarımız Fuat TUNA ve Serap ZERAY TAŞ olmak üzere koordinatör öğretmenimiz Neşe AÇIKGÖZ ve proje hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.