Belediye Başkanımız Sayın Davut AYDIN, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa AYAZ öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyoruz. Ayrıca bu sene aramızdan ayrılan Müdür Yardımcımız Fuat TUNA ve İngilizce Öğretmenimiz Buket FESLİYEN' e okulumuz adına, verdiği hizmetlerden dolayı hediye verildi. Yeni okullarında kendilerine başarılar dileriz.

Okulumuzdaki öğrencilerimize İlçe Sağlık Müdürlüğünce Diyetisyen Sevde Doğan ve Ebe Nesibe Çırak tarafından okulumuz çok amaçlı salonunda 23 Kasım 2023 tarihinde “Diyabet ve Sağlıklı Beslenme” semineri verildi.

“20 Kasım Dünya Çocuk Hakları” günü okulumuzda kutlandı. Bu kapsamda okul panosu hazırlandı,kulüp öğrencilerimiz sınıfları dolaşıp bilgilendirme yaptılar ve sosyal bilgiler öğretmenlerimiz sınıflarında ilgili filmler izlettiler. Kulüp öğretmenlerimize ve Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. ölüm yıl dönümünde okulumuzda yapılan programla andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz gönüllü öğrencileri, İngilizce öğretmeni Mustafa ÖZKAN rehberliğinde katılmış oldukları TUNE THE NATURE(DOĞAYI TINLAT) E-Twinning projesi kapsamında güvenli internet kullanımı ve internet etiği kazandılar ve konu hakkında oyun oynayarak eğlendiler

Okulumuz gönüllü öğrencileri, İngilizce öğretmeni Mustafa ÖZKAN rehberliğinde katılmış oldukları TUNE THE NATURE(DOĞAYI TINLAT) E-Twinning projesi kapsamında Okul tanıtım videosu hazırladılar.

Okulumuz gönüllü öğrencileri, İngilizce öğretmeni Mustafa ÖZKAN rehberliğinde katılmış oldukları TUNE THE NATURE(DOĞAYI TINLAT) E-Twinning projesi kapsamında CODEWEEK haftası çerçevesinde projemizin adını ve cumhuriyetimizin 100.Yılı adına kodlama etkinliği yapmışlardır.

Okulumuz gönüllü öğrencileri, İngilizce öğretmeni Mustafa ÖZKAN rehberliğinde katılmış oldukları TUNE THE NATURE(DOĞAYI TINLAT) E-Twinning projesi kapsamında Web 2,00 araçlarını kullanarak projemiz için birbirinden güzel Logo oluşturmuşlardır. Öğrencilerimizin hazırladıkları Logo videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Okulumuz gönüllü öğrencileri, İngilizce öğretmeni Mustafa ÖZKAN rehberliğinde katılmış oldukları TUNE THE NATURE(DOĞAYI TINLAT) E-Twinning prosesi kapsamında Web 2,00 araçlarını kullanarak avatar oluşturmuş ve farklı Web 2,00 araçları ile kendilerini tanıtmışlardır. Öğrencilerimizin hazırladıkları videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mustafa Özkan rehberliğinde gönüllü öğrencilermiz ile 15 okul 7 farklı ülkeden oluşan TUNE THE NATURE(Doğayı Tınlat ) adlı projeye katılım sağlamışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

TUNE THE NATURE proje tanıtım videosu

Ekm

Ülkemizde her yıl “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında aktif ve sağlıklı yaşlanmaya yönelik

toplumsal bilinci arttırmak amacıyla faaliyetler düzenlenmektedir. Bu yılın teması “egzersiz yap, yaşamına

hareket kat” olarak belirlenmiş olup gün vesilesiyle fiziksel aktivite ve egzersiz konusunda toplumsal bilincin

arttırılması amaçlanmıştır.

Ekm

Okulumuzun tüm birim ve bölümleri ilaçlandı.