Ekm

Okulumuz konferans salonunda Şube Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantının öncesinde Erasmus projesiyle yurtdışına giden öğretmenlerimiz gittikleri okullarda yaşadıkları izlenimlerini paylaştılar.

Ekm

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince okulumuzda 9 Ekim 2023 tarihinde bayan öğretmenlerimiz ve yardımcı personelimize Ruh Sağlığı ve Meme Kanseri hakkında seminer verildi.

Eyl

Tüm veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla sene başı 8. Sınıflar Veli Toplantımızı gerçekleştirdik.

Verimli ders çalışma yöntemleri ve derslere motivasyon konusunda Rehber Öğretmenimiz Cansel Şahinoğlu tarafından seminer verildi. Tüm sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerimiz tarafından öğrenci durumları ve LGS hakkında bilgilendirme yapıldı.

Eyl

Yaptığı projesiyle Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Nisa Naz HEREL'i ve emeği geçen öğretmenlerimizi,ailesini tebrik ediyoruz.

Eyl

Dünya İlk Yardım Günü faaliyet çalışmaları kapsamında Trafik Güvenliği ve İlk Yardım Kulübü Öğretmenimiz Sadet EREL tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Eyl

Bu yıl açılan DYK kapsamında okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Hazır Bulunuşluk Sınavı uygulandı.

Eyl

Okul rehber öğretmenimiz Cansel Şahinoğlu tarafından  "Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyolojik Etkileri"  konusunda tüm öğretmenlerimize seminer verilmiştir.

May

Okulumuz Öğretmenlerinden Mustafa ÖZKAN, Buket FESLİYEN ve Asuman TÜRK ÇELEBİ

'Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve okulumuzun da üyesi olduğu Erasmus Okul Eğitimi Konsorsiyumu Faaliyetleri kapsamında Almanya'nın  Essen şehirinde 8-12 Mayıs tarihleri arasında İşbaşı Gözlem faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

May

Okulumuz öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Astım, Böbrek ve Kalp Damar hastalıklarına yönelik eğitim verildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri, konferans salonunda okur yazar buluşmaları etkinlii kapsamında yazar Oktay FERİK ile söyleşi yaptılar.

Ara

Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR Konferans Salonunda düzenlenen kitap fuarına öğrencilerimizle katılım sağladık.

Mustafa Kemal Atatürk' ün vefatının 84. yılı okulumuzda yapılan tören ve programla anıldı.

Okulumuz LGS öğrencilerine Eğitim Uzmanı Gülcan ÖNCEL tarafından "Sınav Sürecini Nasıl Yönetebilirm" konulu seminer verildi.