E-Twinning

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mustafa Özkan rehberliğinde gönüllü öğrencilermiz ile 15 okul 7 farklı ülkeden oluşan TUNE THE NATURE(Doğayı Tınlat ) adlı projeye katılım sağlamışardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Games Then and Now adlı eTwinning projemizin açılış toplantısını ogretmenlerimizle yaptık. Romanya, Polonya, İtalya ve Türkiye den öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda proje hakkında fikir alışverişi yapıldı, proje adımları konuşuldu ve öğrenci toplantısı için tarih belirleme konuları tartışıldı. Öğretmenler proje içinde görev dağılımı için rollerini seçip birlikte çalışacağı öğretmenler ile plan yaptı.

Eyl

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mustafa ÖZKAN ve öğrencilerimiz "Vocabtwin" adlı E-Twinning Projesine katılmışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mustafa ÖZKAN ve öğrencilerimiz "English Beyond Borders" adlı E-Twinning Projesine katılmışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mustafa ÖZKAN ve öğrencilerimiz "Collect Moments" adlı E-Twinning Projesine katılmışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.