Okulumuz Hakkında

TOKİ Orhangazi Ortaokulu
Toki Orhangazi Ortaokulu Yenigün Mah. Öncü Cad. Doğa Sok.No8 Yenişehir/ BURSA Posta Kodu 16900
0 224 773 17 43 - 0 224 773 17 44
0 224 773 11 16 (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)
TOKİ Orhangazi Ortaokulu Fotoğrafı

VİZYON

"Eğitim ve öğretimde en iyiyi yakalamak için üretken, çağdaş, çevrede tanınan, övülen, teknolojiyi eğitim sisteminin verimini arttırmak için kullanan, öğrenci merkezli, zengin akademik programlarla geliştirici öğrenme imkanları sunan, yaratıcı, sorun çözmeyi destekleyen aile ve toplum katılımının önemine inanan Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan; ülkesine ve insanına yabancılaşmayan, okuyan, düşünen, araştıran, üreten ve paylaşan nitelikli bireylerin yetiştiği, veli-öğretmen dayanışmasından güç alan; öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın tanındığı, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak istiyoruz"

MİSYON

Vizyonumuzu benimseyip, takım ruhu oluşturmak, yaptığı çalışma ve etkinliklerle, çevrede örnek okul olmak. Günün gerektirdiği uygun kaliteyi yakalamak. Günümüz sosyoekonomik yapının getirdiği sorunları, veli-öğrenci-çevre işbirliği ile çözmek. Öğrencilerimizi, milli ve evrensel değerlerle donatarak, topluma ve üst öğrenime kazandırmak.

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (8 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Bursa Merkeze uzaklık yaklaşık 55 km. İnegöl Merkeze uzaklık yaklaşık 30 km. İznik Merkeze uzaklık yaklaşık 20 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yenigün Mah. Öncü Cad. Doğa Sok. No:8 Yenişehir/BURSA