BURSA / YENİŞEHİR - TOKİ Orhangazi Ortaokulu

TOKİ Orhangazi Ortaokulu

Adres
Toki Orhangazi Ortaokulu Yenigün Mah. Öncü Cad. Doğa Sok.No8 Yenişehir/ BURSA Posta Kodu 16900
Vizyon
"Eğitim ve öğretimde en iyiyi yakalamak için üretken, çağdaş, çevrede tanınan, övülen, teknolojiyi eğitim sisteminin verimini arttırmak için kullanan, öğrenci merkezli, zengin akademik programlarla geliştirici öğrenme imkanları sunan, yaratıcı, sorun çözmeyi destekleyen aile ve toplum katılımının önemine inanan Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan; ülkesine ve insanına yabancılaşmayan, okuyan, düşünen, araştıran, üreten ve paylaşan nitelikli bireylerin yetiştiği, veli-öğretmen dayanışmasından güç alan; öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın tanındığı, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak istiyoruz"
Misyon
Vizyonumuzu benimseyip, takım ruhu oluşturmak, yaptığı çalışma ve etkinliklerle, çevrede örnek okul olmak. Günün gerektirdiği uygun kaliteyi yakalamak. Günümüz sosyoekonomik yapının getirdiği sorunları, veli-öğrenci-çevre işbirliği ile çözmek. Öğrencilerimizi, milli ve evrensel değerlerle donatarak, topluma ve üst öğrenime kazandırmak.
Derslik :31<
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ders Başlama: 08:50 Ders Bitiş: 15:30
Doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
BURSA´DAN: Doğu garajından 15 dakikada bir Yenişehir ilçemize minibüsler kalkmaktadır. Seferler sabah 6.30 ile gece 24.00 arasında yapılmaktadır. Yaz ve kış saati uygulamalarında farklılık olabilmektedir. İNEGÖL´DEN: İnegöl otogarından saat başı minibüs kalkmaktadır. seferler sabah 7.00 ile 19.00 arasında yapılmaktadır.
Yenigün Mah. Öncü Cad. Doğa Sok. No:8 Yenişehir/BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bursa Merkeze uzaklık yaklaşık 55 km. İnegöl Merkeze uzaklık yaklaşık 30 km. İznik Merkeze uzaklık yaklaşık 20 km.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu